Sustainable Finance

Kestävä liiketoiminta on tuloksellista. Vastuullisuus ja muutos kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa haastavat yrityksiä uudistamaan strategiaa, liiketoimintaohjausta ja raportointia, sekä varmistamaan edellytykset liiketoiminnan rahoitukselle tulevaisuudessa.

Hiilineutraalin yhteiskunnan tavoitteet vaikuttavat liiketoimintaan lukuisilla tavoilla ja yritykset muun muassa miettivät miten yritysvastuuta mitataan ja minkälaisia tavotteita tulee asettaa. Lisäksi ilmastoriskeistä keskustellaan entistä tarkemmin – millaisia ne ovat yrityksen liiketoiminnassa, miten niitä arvioidaan ja miten niihin varaudutaan.

Sustainable Finance ohjelman avulla hahmotat minkälaisiin muutoksiin yritysten on hyvä varautua strategisen kilpailuedun rakentamiseksi vastuullisuuden näkökulmasta.

 

Lataa ohjelman esittely.

 

Ohjelman hinta

4 200€ + alv per osallistuja. 

Online-ohjelma.

 

Tietosuojakäytäntö

Osallistuessasi ohjelmaan, seminaariin tai muuhun järjestämäämme tapahtumaan tai prosessiin, keräämme sinulta henkilö- sekä yrityksen tietoja, joita käytämme ollessamme yhteydessä sinuun ennen osallistumista, sen aikana ja sen jälkeen. Voit aina peruuttaa viestinnän tilauksen. Katso lisätietoja Hanken & SSE Executive Education -tietosuojakäytännöistä https://www.hankensse.fi/privacy.