Vaikuttava lähijohtaja

Vaikuttava lähijohtaja tuntee itsensä ja osaa johtaa innostusta sekä uudistumista. Vaikuttavan lähijohtamisen keskiössä ovat itsensä johtamisen taidot ja valmentava vuorovaikutus uudistuvassa työelämässä. Ohjelmassa löydät vahvuutesi sekä kehittämistarpeesi ja saat hyvän pohjan esimiestyön tekemiselle. Ohjelma mahdollistaa myös sparrauksen ja ajatusten vaihtamisen toisista yrityksistä tulevien vertaiskollegoiden kanssa valmennuspäivien aikana. Ammatticoachin ohjaamana yksilöcoachingprosesissa keskityt valitsemiesi henkilökohtaisten kehitystavoitteiden edistämiseen.

Esimieheltä vaaditaan monenlaisia taitoja tuloksellisen liiketoiminnan varmistamiseksi. Täytyy sisäistää yrityksen strategia ja huolehtia, että myös oma tiimi ymmärtää suuntansa ja vastuunsa isossa kuvassa. Vaikuttava lähijohtaja osaa suhteuttaa johtamista erilaisiin tilanteisiin ja huomioi erilaiset ihmiset. Vaikuttava lähijohtaminen lisää henkilöstön itseohjautuvuutta, vastuullisuutta ja motivaatiota, sitoutuminen yritykseen vahvistuu ja esimiehen aikaa vapautuu. Uudistumista johtava esimies osaa ohjata tiiminsä osaamisen kehittymistä ja haastaa myös omaa muutoskykyään. Hyvällä esimiestyöllä ja johtamisella on myös suuri merkitys työyhteisön hyvinvointiin ja menestymiseen.

Lataa ohjelman esite tästä  >>

 

Ohjelman hinta

3 200 € + alv per osallistuja. Early bird-hinta 2 800€ + alv voimassa 30.6.2021 asti

  • Sijaintina Hanken & SSE tilat Helsingin keskustassa tai Zoom/ Teams 

 

Tietosuojakäytäntö

Osallistuessasi ohjelmaan, seminaariin tai muuhun järjestämäämme tapahtumaan, keräämme sinulta henkilö- sekä yrityksen tietoja, joita käytämme ollessamme yhteydessä sinuun ennen osallistumista, sen aikana ja sen jälkeen. Voit koska vaan peruuttaa viestinnän tilauksen. Katso lisätietoja Hanken & SSE Executive Education -tietosuojakäytännöistä https://www.hankensse.fi/privacy.